pk10走势图

pk10走势图您好,欢迎您访问大桥教育官方网站!

大桥教育

2018年吉林长春中考英语真题之完型填空题及答案

报名热线:400-806-1992

2018年吉林长春中考英语真题之完型填空题及答案

完形填空题难啊,想全做对真的有点难。考试必须在一定时间内读懂全文,推断文章内涵,然后根据上下文语境,选出适合的词语填空。每年中考的时候,这个难度有多难呢?今天大桥教育旗下长春英语培训品牌大桥外语为大家整理了2018年的吉林长春中考英语试卷中的完形填空部分和答案,给大家参考。

V。 完形填空。(15分)

阅读短文,把握其大意,然后从每小题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

My son lived in New York。 Last winter my husband and I ____31____ him there。 One day, while we were walking down the street, my son went to a store to see ____32____ there was a coat he wanted。

It was very cold。 I went over to a supermarket to buy some chocolate, but my husband waited outside alone。 When I came out, my husband was talking to a ____33____ man。 I saw my husband ____34____ his gloves and hat and pass them to Frank, the homeless man。

Frank said he had been living in New York before a heavy rainstorm hit the city in the autumn of the year. He lost his ____35____ in the rainstorm, so he had no place to sleep. He was begging and trying to get $25 to find a chiap ____36____ where he could sleep for some hours. All he owned to keep ____37____ was a jacket. My husband’s gloves and hat were surprising gifts for him. icy warmtea After a while, my somne came out of the store, and a new coat was in his hand. I asked him what he was going to do with the old one. He said he would ____38____ keep it. I told him the story and suggested leaving it to Frank. ____39____ our great surprise, my son walked up to Frank and ____40____ the new coat to him. Frank asked, “Did you buy this for me?” My son said no, but he wanted Frank to have ____41____. Frank stood there ____42____ the coat, with something wet in his eyes. He ____43____ us with his whole heart. He said he would try to find a job as ____44____ as possible to support himself.

My son couldn’t get the picture of Frank out of his mind. He went home, took out all his clotes that didn’t ____45____ him, and posted them to a shelter(避难所). He has done this a few times since then.

      31. A. visited B. protected C. noticed D. memorized

32. A. which B. if C. why D. how

33. A. careless B. hopeless C. helpless D. homeless

34. A. get off B. turn off C. take off D. go off

35. A. coat B. key C. home D. food

36. A. hospital B. shop C. office D. hotel

37. A. clean B. brave C. warm D. fair

38. A. certainly B. suddenly C. patiently D. politely icy warmtea

39。 A。 On B。 To C。 With D。 For

40。 A。 returned B。 connected C。 gave D。 sent

41。 A。 it B。 him C。 her D。 them

42。 A。 making B。 washing C。 selling D。 holding

43。 A。 thanked B。 introduced C。 taught D。 pushed

44. A. often B. soon C. long D. far

45. A. hurt B. fit C. change D. improve
大桥外语分享答案:31.A  32.B  33.D 34.C  35.C  36.D  37.C  38.A  39.B  40.C  41.A  42.D  43.A  44.B  45.B


校区查询

校区查询pk10走势图

您身边的大桥

大桥教育报名咨询热线
大桥教育报名咨询qq
大桥外语
回来顶部 1分赛车 pk10登录地址 pk10登陆平台 pk10手机投注app pk10登录地址

pk10走势图免责声明: 本站资料及图片来源互联网文章-|,本网不承担任何由内容信息所引起的争议和法律责任。所有作品版权归原创作者所有,与本站立场无关,如用户分享不慎侵犯了您的权益,请联系我们告知,-|我们将做删除处理!